Over OWise

Als je de diagnose borstkanker krijgt wordt je leven op zijn kop gezet. OWise borstkanker kan je helpen tijdens en na je behandeling door alle informatie over jouw situatie op één plek bij elkaar te zetten. Het ondersteunt je, geeft je overzicht en door verschillende handigheden kan het de dialoog met je arts verbeteren en je helpen bij het nemen van beslissingen.

   Lees over OWise borstkanker op de website van Borstkankervereniging Nederland

   Bekijk de introductievideo of luister naar een interview op BNR Nieuwsradio

   Meer weten over de achtergrond van OWise? Lees het SmartHealth artikel

   De Engelse versie van OWise borstkanker staat in de App Store van de NHS England

   De Engelse versie van OWise borstkanker wordt in Schotland bekroond

 

Maak nu jouw account aan

Het totaaloverzicht biedt toegang tot al je informatie over borstkanker

Een handige overzichtspagina laat je meteen zien waar je bent op je behandelingspad, welke afspraken je voor de boeg hebt en hoe je lichamelijke- en gemoedstoestand zich ontwikkelen.

Vanuit deze pagina heb je direct toegang tot je dagboek, je vragenlijsten voor je artsen en je inbox met berichten.

De ‘Hoe voel ik me nu’-balk is op meerdere plaatsen op de website te vinden en laat je gemakkelijk bijhouden hoe je je voelt.

Het behandelplan geeft je een inzicht waar je bent in je behandeltraject

Nadat je zelf je behandelingen hebt toegevoegd zie je bij het Behandelplan altijd in een oogopslag waar je bent en wat je nog te gaan hebt aan behandelingen. Je kunt alles in een geordende lijst terugvinden of in een duidelijke grafiek die je per maand of jaar kunt bekijken.

Ook vind je hier een rapport dat je inzicht kan geven in welke behandelingen voor jou van toepassing kunnen zijn. De informatie is gebaseerd op de vragen die je invult als je je profiel samenstelt na het aanmelden voor OWise. De informatie in dit rapport is samengesteld volgens de Nederlands richtlijn voor de behandeling van borstkanker. Het is de bedoeling dat je deze informatie samen met je arts bespreekt om zo het beste behandelplan voor jou samen te stellen.
 

In het dagboek zet je al je notities en afspraken op een rij

In het Dagboek kun je alles wat te maken heeft met je ziekte- en genezingsproces op een rijtje zetten. Bekijk je afspraken, je notities en foto's die je hebt gemaakt. Je kunt zo alles zien in een kalenderoverzicht of in een lijst als je het allemaal op een rijtje wilt hebben. 

Als je de OWise mobiele app gebruikt, zie je alles wat je op je telefoon hebt ingevoerd weer netjes terug op de OWise website. 
 

De trends geven je een duidelijk beeld van je lichamelijke- en gemoedstoestand

Als je regelmatig invult hoe je je voelt in de 'Hoe voel ik me nu'-balk, worden er grafieken gemaakt van de veranderingen van je toestand. Je kunt 12 verschillende trends bijhouden, waaronder:

- vermoeidheid               - pijn                            - lichaamstemperatuur
- nachtrust                     - eetlust                       - aantal witte bloedlichaampjes
- misselijkheid                - last van oedeem         - aantal rode bloedlichaampjes
- conditie                       - neerslachtigheid          - aantal bloedplaatjes

De pagina met grafieken kun je uitprinten en meenemen naar je arts of verpleegkundig specialist om je voor- of achteruitgang in detail te bespreken. Verder zul je in je Inbox met regelmaat nieuwe berichten aantreffen over hoe deze trends verbeteren of verslechteren. Het is de bedoeling dat je zo een beter idee krijgt van wat je welzijn positief of negatief beïnvloedt.
 
 

Bij vragenlijsten kun je al jouw vragen en antwoorden ordenen

Hier kun je alle vragen die je hebt voor je arts(en) of anderen opschrijven en je kunt de antwoorden invoeren. Deel het in per arts, of per behandeling, wat je wilt.

De ’Eerste vragenlijst' is automatisch opgesteld door OWise en geeft je misschien een steuntje in de rug als je je moet voorbereiden op een gesprek met je arts. Maar voeg ook vooral je eigen vragenlijsten toe. Je kunt ze uitprinten en meenemen naar je afspraken met je arts(en). 

Naderhand kun je de antwoorden toevoegen om zo een handig dossier op te bouwen met je vergaarde informatie. Als je bang bent dat je de antwoorden niet onthoudt kun je via de
OWise-app het gesprek met de arts opnemen. Vraag van te voren wel even of je arts het
hiermee eens is.


OWise borstkanker is een - certified app
Copyright © 2020
B.V.
Muiderstraat 1
1011 PZ Amsterdam
Nederland
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.